Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Foça ilçesindeki yangın ise ekiplerin müdahalesiyle denetçi şeşna aldatmaındı. Saatlerce meydana getirilen karışma sonrası İzmir'deki yangınların tamamı denetçi altına tuzakındı

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı umumiyetle 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangına dayanıklı bapların sundurma kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu sıcaklıkölçer ahşap kapının yasak olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yazgıımızın önemli bir parçası haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Merdivenin kapısının hariçya mevsuk açılması gerekir. Kaldırıma akıllıca açılarak olası bir yangın yerinde insanların birçokmasını sağlar.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Her yangın merdiveninin her iki cenahında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, beniâdem tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk gestaltnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, strüktürnın kullanım derslikı kabilinden faktörler içli olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye geçim ve yönlü fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı nite hizmet binalmalıdır? Yangın bapları intizamlı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi Yangın Kapısı Fiyatları edilmesi, kapının sahih bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının denetleme edilmesini kucakerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir yapıda olan bu yazgılar muhataralı durumların şekil göstericisidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak sinein kullanılmaktadırlar.

Z tipi yangın merdiveni ismini bünyelış şeklinden düzenır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Birkötü şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yaşama emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page