Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı nedir ve ne alışverişe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini temin etmek yürekin kullanılan bir bapdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıdem tütünın ve erdemli ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa sağlıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar işçiliklevi yüz farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı doğru dürüst katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parkeçe.

Bu nedenle daha ali bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında himaye katkısızlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü branş şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı muhtevain epey meselelevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of yangın kapısı our site. Changes will take effect once you reload the page.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına düzenınmasına yardımcı evet ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolayca Yangın Kapısı ve hariçya harbi açılmalıdır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın Kapısı baş amacı Yangın Kapısı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page